AIRCONDITIONING

Verhoeven Techniek B.V.

Bergen op Zoom

Tel: 0164-247409
Fax: 0842-238972

Airconditioning

Airconditioning is de oplossing voor een perfect werk- en woonklimaat. Door de toepassing van de huidige inverter modellen is het zelfs energie zuinig en zeer comfortabel.

U denkt bij airconditioning uiteraard in eerste instantie aan een aangename koelte op warme, zomerse dagen.
Toch is dat niet het enige wat een airconditioningsysteem kan. Want de naam zegt het eigenlijk al: met een airconditioner wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd; in een perfecte staat gebracht.

Uw airconditioner kan koelen als het te warm is, maar vaak ook verwarmen als het te koud is en drogen als de lucht te vochtig is. Bovendien zuivert een airconditioningsysteem de lucht van stofdeeltjes. En er zijn zelfs airconditioners verkrijgbaar met een elektrostatisch filter. Die verwijderen uiterst efficiënt en effectief stofdeeltjes en zelfs tabaksrook uit de lucht. Iedere goede airconditioner beschikt over een binnen en een buitenunit die met elkaar verbonden zijn door middel van leidingen. Heeft u meerdere ruimten die u geconditioneerd wilt hebben dan is een zgn. multisplit unit [ een buitendeel met meerdere binnendelen ] voor u de oplossing.

De aanleg van airconditioning is altijd maatwerk.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Wij gaan als volgt  te werk:

1. Het maken van een afspraak ,dit kan per e-mail of telefonisch. [zie contact]

2. Advies op maat: wij bekijken uw persoonlijke situatie ter plaatse, beantwoorden uw  vragen en komen op basis van uw wensen met een gericht en passend advies.

3. Vrijblijvende offerte: als alle details en wensen bekend zijn, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte .

 

Indien u toch nog vragen heeft, dan willen wij deze graag beantwoorden. Stuur ons een e-mail met daarin u gegevens en uw vraag . [zie contact]

Wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord sturen.